Friday, June 3, 2011

:: Short sem yang terasa padat macam tin sardine kemek ::


Untuk short semester ini, sungguh aku merasakan ia agak padat. Kena cover 3 subjek dalam masa 2 bulan. Kalau masa stpm, walaupun aku terasa ia padat, namun aku masih boleh bernafas lagi dengan teratur. Dan short semester ini, entahlah. Aku merasakan nafas aku selalu tidak teratur. Asyik menyemput saja. Sebab itulah aku pergi kuliah bawa inhaler je. Haha!

Seperti di dalam facebook, aku menambah hobi baru aku ialah membuat assignment yang tidak pernah nak menyurut, malah betambah lagi. Haha! Maka, hobi menulis cerita yang menjadi keutamaan aku sebelum ini terpaksa aku letak ke tepi dahulu. Mungkin di tempat ketiga dan keempat kot. Yelah, kalau dah nama hobi, tangan ini takkan aman kalau tidak mencuri masa untuk menulis. Walaupun sedikit itupun dah cukup Alhamdulillah.

Masuk UNISEL. Tempat baru, cara hidup yang baru dan banyak kawan-kawan baru yang aku jumpa. Best dan sangat mengujakan. Yang tak mengujakan poket memanjang kering je. Huhu. Ptptpn tak masuk lagi wook! Kan.

insyaAllah, dnegan izinnya, aku mesti dapat buat. Chaiyok! Chaiyok! Amer! Walaupun short semester ini padat macam tin sardine kemek, mesti boleh buat punyalah. Julai ni semester dua. Lagilah dengan 5 subjek. Bukan tin sardine kemek, sardine tu yang hancur kalau tak kena gayanya. Apa-apa pun, redah jee!

No comments:

Post a Comment

apa kata anda?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...